Thursday, October 28, 2010

1st Birthday

Dah tak lama dah Haziq akan genap 1 tahun..tak sabar nak nyanyi Selamat Ulang Tahun Sayang... So saya sibuk la buat research pasal kek - bentuk kek, harga kek, tempat nak tempah kek. hehe...rasa over lak. tapi ni bukan kes over cuma excited, hepy sebab anak teruna dah nak genap setahun dah. Kejap je masa berlalu, ni dah nak setahun dah. Saya dah decide dah kek untuk Haziq, harap2 Haziq suka, no 1 with animal theme.hehe...tapi tak banyak la animal tu just 2,3 ekor je. Banyak2 nanti dah jadi zoo lak

Pinjam gambar dari encik google

2 comments:

  1. wahh mesti tak saba nak bt celebrate party...

    ReplyDelete
  2. xdk la celebrate party, mkn2 ja.hehe...

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.