Tuesday, October 5, 2010

"comei lotte contest by jaijina"

Hari ni nak cuba nasib join contest by Jaijina lak. Contest ni bermula berakhir 24 Oktober jam 12 tengah malam.

Ibu letak gambar ni ye Haziq

Nama : Muhammad Edhan Haziq bin Mohamad Azmi
Umur : 10 bulan
Nama ibu : Shamsuhaida Zakaria

Gambar ni diambil masa tengah tunggu asben pegi beli barang kat pasar malam masa tengah hujan renyai2. Saya rasa gambar ni comei lotte sebab senyuman Haziq yang menawan.hehe...Gayanya macam orang yang dah boleh drive, sempat lagi posing sambil pandang camera dan senyum.

Saya nak tag:

2 comments:

  1. okey, saya dah review n3 ni..syarat² semua complete..good luck ye..

    btw, thanks sudi join contest saya ni ye ^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih..thank you juga sbb anjurkan contest ni ;).boleh cuba nasib

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.