Friday, July 13, 2012

Warehouse Mydear

Haritu masa warehouse mydear dapat jugak beli sedikit barang untuk anak-anak.

Untuk abang
Mahal ye benda alah ni. Tapi ni ambik yang display unit punya. So murah la dari harga sale. Ni cuma RM 30 sebab sebelum ni diorg buat display je kat kilang tu. Tengok yang sale kat dalam, yang sebijik macam ni, harga asal RM93, lepas sale tinggal RM 53. Iskh2. Ambik yang display tu pun tak pe gak, condition ok, semua ok lagi cuma blur yang kat brand mydear tu. Tak pe la, yang tu tak pengting pun kan

Untuk baby
Tengok tu konon tak nak ambik yang ada warna pink tapi terlekat jugak. Baru beli 3 pasang baju, mitten + booties 4 pasang. Baju nanti tengok kat warehouse Pureen lak minggu ni. Tapi mitten & booties tu plain je, tak de corak2 pun, tak menarik lak. Nanti nak tengok yang ada corak2 1,2 pasang. 

Bantal peluk besar tu untuk abang. Bantal kecik tu untuk baby. Lepastu ambik beg satu. Harga tinggal RM32. Harga asal RM65 rasanya

Car seat ni memang dah minat sangat2 dah tapi tak sependapat dengan encik asben, so tak beli. 2,3 hari lepastu encik asben ajak pegi tengok balik, tengok2 dak tak ada ada, tinggal bekas saja. Huhu... Tak pe la, belum rezki lagi

*** kejap je, hari ni dah 28weeks 4 days. Nevessss

2 comments:

  1. Mesti teruja kan dear?!!
    Hi3!!!!
    TC & Happy Weekend.. ;)

    ReplyDelete
  2. @Salina@IbuAqil mestila teruja akak.tp neves jugak ni ;)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.