Friday, December 17, 2010

Pencapaian terbaru my hero

Haziq dah rajin berjalan sekarang ni. Tapi tu la mula je dah high speed lepas tu cepat la nak jatuh. Tapi yang paling best Haziq tak menangis klu jatuh. Jatuh je terus bangun teruskn lg perjalanan. Bagus betul, tak cepat putus asa. Cayok2. Nanti kita p beli kasut dengan sandal baru ye

video

Dah banyak kali nak rotate vidoe ni tapi tak boleh la pulak. Kalau nak tengok dengan betul,silalah terbalikan monitor anda.hehe...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.