Wednesday, June 13, 2012

10 tahun yang dulu

Tadi ada dengar kejap kt Hot FM pasal kisah 10 tahun yang dulu. Macam2 cerita yang orang kongsikan, ada yang daripada gembira menjadi sedih, ada yang daripada sedih menjadi gembira. Tak rasa nak tulis apa2 pun pasal ni sebenarnya tapi tiba2 dak jahat tanya lak pasal ni. Kalau saya tak 10 tahun yang dulu berumur 19 tahun la. Hmm... tahun depan dah masuk 3 series dah.

10 tahun dulu saya seorang student di UMS, Labuan. Kali pertama naik belon, kali pertama jejak kaki ke airport, kali pertama check in kat kaunter, kali menangis macam budak hilang akal di tengah2 orang ramai sebab seorang diri naik flight, tinggalkan family. Huaa...memang syahdu la time tu

Tiba2 rasa macam tak sangka lak saya yang family cakap lembik ni boleh seorang diri masa tu. Sape sangka kan. Kira cekal hati jugak la saya ni. Dengan tak tau macamana cara, selok beloknya. Di sanalah segala2nya bermula. K, cukup lah sampai di sini ; )

4 comments:

  1. tak dgr radio... tp tgk trend kat twitter ramai lak share #10TahunDulu... so layan jugak lah.. 10 tahun dulu saya seorg yg garang.. rrroooaarrwww ngehehehee

    ReplyDelete
  2. @kaplay lg 1. selain garang ,saya jugak suka merajuk. kan3? ;)

    ReplyDelete
  3. @kaplay ye, saya ngaku tanpa sebarang bantahan.

    Ni klu Lizzam baca mesti dia akan ingat pasal homesick

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.