Monday, December 24, 2012

24x7 Lagi

Tadi ada lagi call interview. Tapi masih lagi on shift, 24x7. Huhu... Walaupun nak , walaupun berat terpaksa jugak melepaskan. Bukan tak nak mencuba tapi banyak faktor yang perlu fikir - rumahtangga, anak2. Encik asben pun on shift sekarang, lepastu anak2 lagi. Tak sanggup la saya nak berpisah dengan diorang walaupun sekejap. Haish...

Tak pe la mungkin bukan rezeki saya lagi. Tapi kerja macam sekarang ni banyak yang shift, susah nak cari yang normal working hours. Ke saya kena tukar bidang? Kalau tukar bidang memang kena mula dari awal, gaji rendah la kan. Pastu tinggal beberapa hari saja lagi nak masuk tahun 2013, dah tak lama dah umur nak masuk 3 series. Tak kan la nak kena tukar bidang.

Cuba lagi apply banyak2. InsyaAllah nanti ada yang melekat kan. Doakan yang terbaik untuk saya dan keluarga

4 comments:

  1. insya Allah moga dipermudahkan ye ieda. Ada rezeki tak ke mana tu

    ReplyDelete
  2. insyallah..pasti ada y lebih baik slps ni.. y [enting usaha

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.