Monday, April 11, 2011

TGV Birthday Surprise for Nuffnangers

Nuffnang dengan TGV macam tau2 saja dah lama saya tak tengok wayang bersama tersayang sejak sarat mengandungkan junior tersayang sampai la junior tersayang pun dah nak masuk 1 tahun 5 bulan.


Tiba2 ni ada email dari Nuffnang. Taraaa.. tengok lah ni



Dapat 4 tiket wayang percuma. Terima kasihNuffnang dan TGV. 



 TGV Birthday suprise ni untuk yang berstatus Glitterati yang menetap di Klang Valley. Setiap bulan 250 Glitterati Nuffnangers akan dipilih secara random untuk dapat tiket percuma ni. Dan untuk bulan ni, saya adalah salah sorg daripada 250 itu.



Untuk keterangan lanjut, boleh klik link ni ye http://www.nuffnang.com.my/tgv/about/

4 comments:

  1. wahh best tu dapat 4 keping....

    ReplyDelete
  2. kalau dekat aku dah mintak dah sekeping dua..hehe

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.